Vida blommor


Vi på Vida blommor erbjuder buketter och blomsterarrangemang till bröllop, begravningar, fester och event. Företaget startades 2017 med inriktning på beställningar och leveranser av noggrant utvalda blommor som anpassas efter kundens önskemål och den plats som ska dekoreras. Leveranser sker inom Stockholm och Södra dalarna. 


Jenny Apell

Utbildad Florist

Som florist är jag driven genom mitt stora intresse för färg, form och estetik. Arbetet mot beställningar är extra roligt då det möjliggör god planering och utrymme till att jobba med detaljer som har stor betydelse för helhetsintrycket. Genom att se till blomsorternas färg, form och textur kan genomtänkta blomsterarrangemang skapas.

 Det är effektfullt att i en blomsterdekoration använda mycket grönt, små blomsorter och ett fåtal stora & uttrycksfulla blommor som blickfång. Att jobba med kontraster eller använda blommor i samma färgskala i ljusa och mörka toner kan också vara ett fint sätt att skapa en blomsteruppsättning på. Det finns många möjligheter att komponera blommor på och jag hjälper dig mer än gärna med förslag och idéer.  

Är du intresserad och har frågor eller har du kanske redan har en vision om hur du vill att blommorna ska se ut? Kontakta mig på:

info@vidablommor.se

eller ring på:

 073-704 30 54