Vida blommor
 

Vi på Vida blommor hjälper er med allt som har med blommor att göra till bröllop, begravningar, fester och event. Företaget startades 2017 och har som inriktning att kundanpassa alla arbeten både vad gäller blommor och leveranser. Ni får gott om tid att gå igenom alternativ på buketter och blomsterdekorationer och vi hjälper er med tips & råd på säsongens blommor, visar på inspiration och ger förslag på hur blommorna kan komponeras. Ingen fast butik drivs utan vi arbetar endast mot beställningar med leveranser inom Stockholm och Södra dalarna, alt upphämtning i Sundbyberg.

Blommor i håret. Blomstersmycke med rosor och ruskus

Jenny Apell

Utbildad Florist

Som florist är jag driven genom mitt stora intresse för färg, form och estetik. Arbetet mot beställningar är extra roligt då det möjliggör god planering och utrymme till att jobba med detaljer som har stor betydelse för helhetsintrycket. Genom att se till blomsorternas färg, form och textur kan genomtänkta blomsterarrangemang skapas.

 Det är effektfullt att i en blomsterdekoration använda mycket grönt, små blomsorter och ett fåtal stora & uttrycksfulla blommor som blickfång. Att jobba med kontraster eller använda blommor i samma färgskala i ljusa och mörka toner kan också vara ett fint sätt att skapa en blomsteruppsättning på. Det finns många möjligheter att komponera blommor på och jag hjälper dig mer än gärna med förslag och idéer.  

Är du intresserad och har frågor eller har du kanske redan har en vision om hur du vill att blommorna ska se ut? Kontakta mig på:

vidablommor@hotmail.com

eller ring på:

 073-704 30 54